Engeland

Wilt u per trein naar Engeland? Wij hebben hieronder een overzicht van alle Engelse trein bestemmingen. Op deze manier kunt u een fantastische bestemming uitzoeken en goedkoop per trein naar Engeland reizen. Treinreizen naar en door Engeland worden u aangeboden vanaf € 39,- en worden verzorgd door IC Brussel, Thalys en Eurostar. Dagelijks vertrekken er tientallen treinen richting Engeland en worden reizigers met een minimale reistijd naar de mooiste bestemmingen gebracht.

Trein naar Engeland

Wanneer u per trein naar Engeland reist bent u van alle gemakken voorzien. Zo beschikt u over voldoende beenruimte, geniet u in veel gevallen van een directe verbinding, kunt u voldoende bagage meenemen en geniet u van catering aan boord. Daarbij is er WiFi, een prachtig uitzicht en tijd om met elkaar bij te kletsen. Een vakantie of weekendje weg begint vaak in de trein door de comfortabele en ontspannen manier van reizen. Het aantal terugkerende bezoekers is dan ook enorm toegenomen ten opzichte van vroeger, omdat de trein naar Engeland tegenwoordig is voorzien van de modernste technologie.

Trein naar Engeland

Populairste Engelse trein bestemmingen

Trein naar Londen

Trein naar Londen

Trein bestemmingen van Engeland

Trein naar Ashford

Treinreizen naar Ashford

Wilt u binnenkort met de trein naar Ashford? Boek dan treintickets via onze website en bespaar op uw reiskosten! Voor het laagste tarief boekt u ongeveer 3 maanden van tevoren en reist u comfortabel, snel en voordelig naar deze fantastische Engelse bestemming met een reistijd van slechts 4 uur en 25 minuten per Thalys of InterCity Brussel en Eurostar. Voor de treinreis naar Ashford wordt gebruik gemaakt van de meest moderne treinen van dit moment, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheid, comfort en hygiëne. Daarbij is er meer dan voldoende personeel aanwezig om uw (eventuele) vragen te beantwoorden om uw reis zo ontspannen mogelijk te maken.

Lees meer: Trein naar Ashford

Trein naar Ebbsfleet

Treinreizen naar Ebbsfleet

Wilt u binnenkort met de trein naar Ebbsfleet? Boek dan treintickets via onze website en bespaar op uw reiskosten! Voor het laagste tarief boekt u ongeveer 3 maanden van tevoren en reist u comfortabel, snel en voordelig naar deze fantastische Engelse bestemming met een reistijd van slechts 4 uur en 25 minuten. Voor de treinreis naar Ebbsfleet wordt gebruik gemaakt van de Thalys of InterCity Brussel en Eurostar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over veiligheid, comfort en hygiëne. Daarbij is er meer dan voldoende personeel aanwezig om uw (eventuele) vragen te beantwoorden om uw reis zo ontspannen mogelijk te maken.

Lees meer: Trein naar Ebbsfleet

Trein naar Londen

Trein naar Londen

Wilt u een stedentrip of een weekendje weg boeken? Dan is de trein naar Londen ideaal! Op deze manier heeft u echt even het idee dat u weg bent en de reis op zich is al een hele ervaring. De comfortabele stoelen, de service aan boord en het prachtige landschap dat voorbij schiet is voor veel reizigers al een genot! Het is dan ook niet voor niets dat duizenden reizigers de hogesnelheidslijnen goed beoordelen. Naast de geweldige ervaring bespaart u op benzine en parkeerkosten en heeft u geen last van file- of parkeerproblemen. Ideaal toch?

Lees meer: Trein naar Londen

Alle rechten voorbehouden | Treinkaartjes actie | Goedkoop-treinkaartje.nl | Goedkope-busreis.nl |

Deel deze pagina!

Close